folder Γενικές Ανακοινώσεις

Documents

document ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -- ΝΕΑ ΠΑΡΑΤAΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ / ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ (ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΩΣ 19/1/18 & ΔΙΑΝΟΜΕΣ ΕΩΣ 2/2/2018) Popular

ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΕΠΕΙΓΟΝ ΖΗΤΗΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ κα Σ. ΜΟΥΠΑΣΙΡΙΔΟΥ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ.   ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ.

default ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΓΙΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Popular

ΠΑΡΑΚΑΛEΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΑΠΟ 19/1/2018 ΣΤΗΝ κα Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).   ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ.

default ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ--ΠΕΡΙ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΙΣΤ. ΑΝΑΛΥΤΙΚΩΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΩΝ Popular

ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΣΤΗΝ κα Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ.   ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ.

default ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Popular

ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΑΠΟ 19/1/2018 ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΕ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΕ κα Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).   ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ.   *ΣΗΜ. ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟ ΚΑΙΡΟΥ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΑΙΤΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΤΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ.