folder Γενικές Ανακοινώσεις

Documents

document ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Μη πραγματοποίηση διδασκαλίας ορισμένων μαθημάτων της 23ης.10.2019 λόγω ΓΣ ΦΣ Popular

Για την αναπλήρωση διδασκαλίας αυτών των μαθημάτων θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από τη Γραμματεία του Τμήματος στο επόμενο διάστημα, σε συνεννόηση με τους αντίστοιχους διδάσκοντες.   ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ.

default ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ (ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ) Popular

ΟΣΟΙ ΠΡΩΤΟΕΤΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΤΙΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΛΑΒΑΝ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ΕΩΣ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/10/2019.

document ΑΠΑΛΛΑΓΗ / ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ Popular

document ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ / ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΝΔIAΜΕΣΩΝ ΕΤΩΝ (Β'-Δ' ΕΤΟΥΣ & ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΚΩΝ ΕΞΑΜΗΝΩΝ ΦΟΙΤΗΣΗΣ) Popular

ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΤΩΝ (ΠΛΗΝ ΤΟΥ Α' ΕΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΩΝ) ΠΟΥ ΕΓΓΡΑΦΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 7-13/10 ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ ΑΠΟ 21-30/10 ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ. ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΠΛΗ ΑΙΤΗΣΗ (ΔΕΙΤΕ ΕΝΤΥΠΑ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ SITE) ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥΣ. Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΙΤΟΥΜΕΝΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ E-MAIL ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ.   ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ. *Σημ. Αιτήσεις τροποποίησης δηλώσεων εγγραφής θα γίνονται δεκτές έως 6/11/2019 το αργότερο, με αποστολή απλής αίτησης (δείτε σε έντυπα στην παρούσα ιστοσελίδα) και με αναλυτικές διευκρινίσεις της αλλαγής.